passion4network

wie is passion4learning?

De drijvende kracht achter Passion4learning is drs. Jocelyn Manderveld. Vanuit haar studie Onderwijs- en opleidingspsychologie aan de Universiteit van Tilburg, is zij gepassioneerd geraakt voor leren. In het bijzonder het leren binnen bedrijven, instellingen en andere organisaties.

Haar carrière start zij als universitair docent bij de Universiteit van Tilburg, alwaar ze de cursus Determinanten van leer- en ontwikkelingsprocessen verzorgde. Naast haar docentschap werkte ze als opleidingsadviseur bij NS Opleidingen.

De logische overstap naar het Centre for Learning Sciences & Technologies (CELSTEC) van de  de Open Universiteit Nederland, maakte het mogelijk meer inhoud te geven aan haar passie voor leren. Dit gaf Jocelyn nieuwe ambities. Tijdens de jaren die zij hier werkzaam was als onderwijstechnologe heeft zij veel ervaring opgedaan in nationale en internationale onderwijsvernieuwingsprojecten. Met het verrichten van onderzoek naar thema's als e-learning en levenslang leren, heeft zij een gedegen expertise opgebouwd met betrekking tot leren en opleiden.

Jocelyn is ook werkzaam geweest bij SURFfoundation. Zij was daar verantwoordelijk voor het Europese project 'The European Network of lifelong Competence development'. Ook heeft zij bij SURFfoundation vorm gegeven aan het project 'de digitale leer- en werkomgeving van de toekomst (toekomstscenario's 2020).

Bij Passion4learning creëert Jocelyn een omgeving waarin iedereen zijn passie voor leren en ICT kwijt kan.


Acties
 
   
Quotes van onze klanten
 
english version
duurzaam werken & leren diensten publicaties passion4network contact nieuwsbrief passion is motivation passion4learning